Ali B: Uit de weg hij komt er aan! // Documentaire & Film // Fatusch Productions

Ali B: Uit de weg hij komt er aan!

De registrerende documentaire van Fatusch Productions volgt Ali B. in het gejaagde leven dat het zijne in zo korte tijd geworden is.

Fatusch was er snel bij: al in 2005 presenteerden wij een documentaire over Ali B, die werd uitgezonden in het programma “Zembla” van de VPRO. Ali was 22 en rapper uit Almere. Hij werd met de camera gevolgd van juli tot december 2004 – het jaar van zijn stormachtige doorbraak, van zijn nummer-1 hit met Marco Borsato, zijn eigen talkshow en zijn ongezouten meningen in de talkshows van anderen, van diverse prijzen en een wassen beeld bij Madame Tussauds.

Documentaire

De registrerende documentaire volgt Ali B. in het gejaagde leven dat het zijne in zo korte tijd geworden is. Een leven dat wordt opgeschrikt door de moord op Theo van Gogh, maar waarin hij op zolder toch de theaterteksten moet zien af te krijgen voor zijn theatershow. De film sluit af met de première daarvan.

Ali B: Uit de weg hij komt er aan! // Documentaire & Film // Fatusch Productions

Inzage of screening

Vanwege de alleen voor uitzending en screening afgekochte beeldrechten kan deze documentaire via onze website niet voor algemeen publiek toegankelijk worden gemaakt. Mocht u interesse hebben in inzage of screening, neem dan contact met ons op.