Waar is Max // Pleegzorgen // Campagnes // Fatusch Productions

Pleegzorgen, 2018-2020

Als een kind naar een pleeggezin gaat, is het kind zelf, maar ook zijn omgeving daar vaak niet goed op voorbereid. Er heerst onzekerheid en angst.

Campagnematerialen

Fatusch Productions signaleerde dit probleem en ontwikkelde een voorlichtingsfilm (met bekende acteurs) en een animatiefilm op een website, ondersteund met boekjes en veel informatie. Zo bevorderen we een open gesprek tussen kinderen en hun (pleeg-)ouders, hulpverleners, juffen, meesters, vriendjes en vriendinnetjes. Zo kan bovendien stigmatisering worden voorkomen.

Samenwerkingspartners

Voor dit project is samengewerkt met veel (ervarings-)deskundigen (onder wie pedagogen en pleegzorgorganisaties) en vonden we een tevreden partner in de gemeente Den Haag / Regio Haaglanden. Ook uw regio of gemeente, of bijvoorbeeld uw school, kan aansluiten om in uw werkgebied kinderen in de pleegzorg een minder traumatiserende start te bezorgen. Bekijk hier de trailers “Pluizebollie” en “Waar is Max”, of ga naar nl voor het complete aanbod.

Bekijken

Bekijk hier de trailer van de mediaproducties van Fatusch Productions bij het project ‘Pleegzorgen’. Indien u de gehele film wilt zien, neem dan contact met ons op, of vraag een inlogcode aan via de website van Pleegzorgen.

Pluizebollie (trailer)

Pleegzorgen

Waar is Max (trailer)

Pleegzorgen